Sejem SPS/IPC/DRIVES

sps_wm_info_nl

Podjetje Podkrižnik d.o.o. se je kot razstavljalec udeležilo sejma SPS IPC v Nürnbergu, ki se je odvijal od 26.11 – 28.11.2013. Predstavilo se je 1500 razstavljalcev  s področja pogonske tehnike, specialnih komponent, senzorike, robotike, elektronike ipd.

Na sejmu je podjetje predstavilo glavne produkte, ki jih izdeluje: i. Specialne kovinske elemente (ozobljenja, različne gredi, polžna ozobljenja, ipd.), ii. Specialne kovinsko – plastične elemente (mikserje, plastične zobnike in ohišja, ipd.), iii. Pogonske sklope (plastične, kovinske in kombinirane pogonske sklope, ki jih izdelujemo v podjetju).

Po ocenah, glede na zanimanje obiskovalcev in razstavljalcev lahko zaključimo, da podjetje Podkrižnik d.o.o. spada v sam vrh proizvajalcev, saj izdeluje zelo zahtevne izdelke v mikrometrskih natančnostih, ki jih potrjuje s specialnimi meritvami na merilnih napravah, ki jih nima veliko podjetij in obvladuje konstruiranje pogonskih sklopov od zasnove, konstrukcije, prototipiranja, preko testiranj do obvladovanja tehnoloških procesov za dovršeno proizvodnjo velikih serij izdelkov. Podjetje Podkrižnik d.o.o. je eno redkejših v globalnem smislu, ki združuje konstrukcijo in tehnologijo v celoti pod eno streho.